The Artist Behind the Wall

“The Artist Behind the Wall” er en bog, som vi selvudgav i 2020. Bogen har modtaget ros fra hele verden, og trods stor efterspørgsel, så sælger vi ikke bogen, da det ikke er meningen bag den. Bogen er en del af en større marketingkampagne for at skabe job til vores kunstnere. Den repræsenterer i stedet de mange muligheder, når man arbejder med os om et projekt. Hvis I er interesseret i at høre mere om vores arbejde eller arbejde med os på et projekt, så bedes I se kontaktsiden for måder at komme i kontakt med os på.
Det følgende er et uddrag fra bogens introduktion:
“Siden 1960’erne har protestkultur og hiphoppen dannet grobund for den forbudte graffitikunst. Den har tilegnet sig nye udtryksmuligheder, som har udartet sig i forskellige nye grene inden for kunstgenren, der hver for sig genopfinder bybilledet.
Rundt om hvert et gadehjørne kan værker opdages, der puster liv i kvarterer eller udfordrer beboerne med moralske dilemmaer, enten som politiske slagord eller kæmpemæssige værker på bygningsfacader. Deres hjem er det åbne byrum, hvor de mulighed for at kommunikere deres budskaber til en bred skare af beboere. Det er kunst for alle, og kunsten agerer som samlingspunkter for et bybillede, som kontakt er i forandring. Samtidig afspejles den i disse omskiftelige omgivelser, hvorfor den altid fastholder sin relevans.
Den er denne bogs formål at give læseren et indblik ind i denne verden og præsentere den forbudste kunsts muligheder. Vi håber, at vi sammen kan præge bybilledet og sætte graffitikunst på den offentlige dagsorden.”